2014. november 23., vasárnap

BRITA Maxtra Pack 1 - Jelenlegi ára: 1 390 Ft


RENDELÉSRE!
Tulajdonságok:
Típus: Vízszűrő betét
A Brita Maxtra típusú szűrőbetét 4 lépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik. A Maxtra szűrő 20%-kal nagyobb hatékonysággal csökkenti a víz keménységét a Brita Classic szűrőhöz képest.
Csökkenti a vízben lévő klór és más szennyező alkotóelemek (mint pl. bizonyos nehézfém - réz, ólom - ill. növényvédő szerek - diuron) tartalmát, melyek a csapvíz ízét kedvezőtlenül befolyásolhatják, . Ezen kívül a vízben található szerves szennyeződéseket is csökkenti.
1. Intenzív előszűrés: A víz egy finom szitán szűrődik át, 2. Ioncserélő szűrő: az ioncserélő gyanta csökkenti a víz keménységét (vízkőtartalmát) az bizonyos nehéz fémeket (mint ólom és réz), 3. Aktív szén szűrő: jelentősen a víz ízét befolyásoló alkotóelemek koncentrációját, mint pl. a klór és szerves szennyeződések, ill. egyes növényvédő szerek. 4. Intenzív végső szűrés: a finom szövésű szitaszűrő visszatartja a részecskéket.
Az eredmény tisztább, átlátszóbb, jobb ízű víz, melyet hideg és meleg italokhoz, és ízletes ételek készítéséhez is lehet használni. A szűrt víz háztartási kisgépekbe is használható, mert csökkenti a vízkőképződést.
Miért környezetbarát, öko termék
- Tiszta, szűrt vizet fogyaszthat PET hulladék keletkezése nélkül
- A szűrők rajtunk keresztül újrahasznosíthatóak: hozza vissza hozzánk!
Kiszerelés: 1 db



Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. BRITA Maxtra Pack 1 - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése