2014. november 11., kedd

Next 3-6 hó kordbársony csillogós szoknya - Jelenlegi ára: 1 Ft

Általános tudnivalók:
Egyrészt lányom kinőtt ruháit bocsátom árverésre, amelyeket szinte kivétel nélkül címkésen vettem. Állapotuk is többnyire ennek megfelelő. Az esetleges hibákat és az állapotukat igyekszem a lehető legpontosabban leírni, és közeli fotókat is töltök fel róluk. Ha nem jelzek hibát, akkor általam ismert hiba nincsen. Ha tapasztalatom alapján nem méretazonos egy ruhadarab, akkor a leírásban azt is jelzem, ha nem jelzem, akkor a beleírt méretnek megfelelő.
Az aukciókat nem szoktam előbb lezárni, illetve fix árat sem adok meg, amennyiben nem kifejezetten úgy töltöttem fel a ruhát.
Másrészt korábbról megmaradt új ruhákat árusítom ki. Új ruha esetén a megnevezésben jelzem, hogy új.
Átvétel / postázás:
- Személyes átvételre többnyire esténként 19-21 között vagy megbeszélés szerint hétvégén van lehetőség Dunavarsányban.
- Postázni ajánlottan tudok, általában heti 1-szer, a pénz beérkezését követően 1 héten belül. A postaköltség minden esetben saccolt! Amennyiben a pontos súlyra/postaköltségre vagy kíváncsi, kérlek még licitálás előtt írj, szívesen lemérem a csomagot. Nincs nyomtatóm, úgyhogy másfajta postázására nincs lehetőségem.
Néhány plusz információ:
Minden kérdést igyekszem megválaszolni! Előreláthatólag okt. 10-éig kórházban leszek, nem tudom milyen interneteléréssel .  
Jó licitálást! : )



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-12-01 19:13
. Next 3-6 hó kordbársony csillogós szoknya - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése