2015. április 1., szerda

HUMINIQUM ÉTRENDKIEG. KÉSZÍTMÉNY SZIRUP - Jelenlegi ára: 4 770 Ft

Huminsavat, fulvosavat és mikroelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő szuszpenzió. A védekezőképesség javítására, betegségek utáni lábadozáshoz, terhesség esetén, mert folymatosan köti meg a szervezetedbe kerülő méreganyagokat és így védi a babádat. A huminsavak kémiai értelemben egyrészt természetes quinon vegyületek, másrészt természetes polimer molekuláknak tekinthetők, melyek alap építő egységei a kis molekulájú fulvosavak. Egy részük tehát felszívódik a szervezetbe (antivirális, energiatermelő katalizátor, immunrendszer erősítő és méregtelenítő hatás), más részük viszont a bélrendszerben maradva serkenti, szabályozza a bélflórát, felvehető állapotban tartja a tápanyagokat, megköti és kiüríti a toxikus nehézfémeket (pl. Hg, Al, Pb, As, radioaktiv elemek stb... ) toxinokat, és gyógyszermaradványokat. FELHASZNÁLÁSI JAVASLATOK: A készítmény nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot (ízesítő, stabilizáló, tartósító, stb ). Ízesítését mindenki ízlés szerint végezze, ha a termék eredeti természetes íze zavaró. A szükséges adagot egy pohár folyadékban (víz, tej, joghurt, gyümölcslé, stb... ) elkeverve fogyaszthatjuk. Ízét kellemesebbé tehetjük, és hatását fokozhatjuk, ha 1-2 csepp citromlevet adunk hozzá. Reggel étkezés előtt, illetve este étkezés után 15-20 perccel ajánlott bevenni.   NAPI ADAGOLÁS: Általános roborálásra: 1x2-3 ml, Mikroelem hiányos tünetek kezelésére: 1x4 ml, Fáradtság, levertség érzet esetén: 1x5 ml, Fizikai megterhelés, versenyzés: 2x3 ml, Szellemi kimerültség esetén: 2x4 ml, Vérszegénységi tünetek, menstruáció: 2x3 ml, Áldott állapotban, szoptatós anyáknak: 1x2-4 ml, Betegség utáni lábadozás: 2x3 ml
Vásárlási, fizetési feltételek:
Kizárólag átutalást (házibank, netbank) és utánvétes fizetést  fogadunk el, Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál az automatikus emailban küldött rendelés azonosító számot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
A rendelések feldolgozása 1-2  munkanapot vesz igénybe, szállítás a vételár számlára érkezését követő 2. munkanaptól kezdődik!
Postázás:
Megrendelése után a házhozszállítás postai csomag formájában történik.  
A posta díjszabása a magyar posta honlapján megtalálható.
Az ismerj+ oldalunkon is megtalálja a szállítási, fizetési feltételeket, amelyeket vásárlásával elfogad:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=9080872&am=9080872
Kellemes Vásárlást Kívánunk!


Jelenlegi ára: 4 770 Ft

Az aukció vége: 2015-04-21 12:42
. HUMINIQUM ÉTRENDKIEG. KÉSZÍTMÉNY SZIRUP - Jelenlegi ára: 4 770 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése