2015. május 13., szerda

Marks&Spencer csini 2db tunika + 1 felső, 2-3 év - Jelenlegi ára: 990 Ft

Nagyon csinos Marks&Spencer csomag 2-3 éves kislánynak, ami tartalmaz 2db tunikát és egy duplaujjas, csillogós felsőt. Mindegyik nagyon csajos és jó minőségű darab. Van benne teljesen újszerű és kicsit használtabb is, de mindegyik bőven hordható még utcára is, egyik sem foltos, töredezett vagy lukas (az állapot mindegyiknél le van írva).
Marks&Spencer Mini limited kollekciós tunika. Mellben húzott, buggyos ujjal. Nagyon szép, csajos darab. Keveset használtuk, mert a kislányom hamar kinőtte (vagy inkább későn vettük), így hibátlan, újszerű állapotban van. Beleírt méret 2-3 év.
Marks&Spencer Indigo kollekciós Princess tunika. Az alján és az ujja végén pöttyös fodrokkal, a nyakánál kicsi csipkével és gombokkal díszítve. Nagyon szép, csajos darab. Szép állapotban lenne, de a minta eredetileg bársonyos volt, ez már foltokban sajnos megkopott – ezért ennyi az ára. Beleírt méret 2-3 év.
Marks&Spencer „ The Mr Men Show” kollekciós duplaujjas felső. Aranyos, csillogós, űrlényes mintával. A kislányom nagyon szerette, a használat abban látszik, hogy a mosástól bolyhos kicsit. Beleírt méret 2-3 év, 98-as.
Ajánlva postázom, vagy személyesen is átvehető Szigethalmon.
Nézz szét nálam, folyamatosan fogom feltölteni kislányom és kisfiam kinőtt ruháit. Ha többet választasz, spórolhatsz a postaköltségen. : )
 A ruhákat kimosva küldöm, de kivasalni sajnos nincsen időm.


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2015-06-01 22:53
. Marks&Spencer csini 2db tunika + 1 felső, 2-3 év - Jelenlegi ára: 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése