2015. május 12., kedd

NOZOVENT HORKOLÁSGÁTLÓ LÉGZÉSKÖNNYÍTŐ SVÉD CUCC + - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

NOZOVENT HORKOLÁSGÁTLÓ LÉGZÉSKÖNNYÍTŐ SVÉD CUCC +
NOZOVENT HORKOLÁSGÁTLÓ LÉGZÉSKÖNNYÍTŐ EREDETI SVÉD CUCC.
A nozovent kitágítja az orrjárat legkeskenyebb szakaszát így könnyebbé teszi az orrlégzést .
Ennek következtében a lágy szájpad nehezebben rezonál. a légzéshez tehát kisebb energiára van szükség, megszűnik a horkolás.
Az orvosi műanyagból készült termék egyszerűen felhelyezhető egészen az orrgyökig. Könnyen megszokható.
A termék tisztítható, fertőtleníthető.
2 db klipsz van egy dobozban.
NEM KELL RÁ VÁRNI, AZONNAL POSTÁZOM.
a horkolás gátló módszerekre nem csupán kényelmi szempontból van szükség, hiszen az alvás minősége szoros összefüggést mutat a stresszel, a szív és érrendszeri betegségekkel, valamint az inzulinérzékenységet is befolyásolja.
A megfelelő horkolás gátló módszer megtalálása és alkalmazása olykor későbbi egészségkárosodást előzhet meg, mely olyan súlyos betegségeket is jelenthet, főként nők esetében, mint az inzulinérzékenység, gyulladások kialakulása, valamint egyes viselkedészavarok.
A megfelelő horkolás gátló módszer attól is függ, hogy az állapot mennyire súlyos, jár-e vele éjszakai légzéskimaradás, valamint van-e egyéb tünet, mely a horkolással összefüggést mutat.
Az elsődleges problémát az okozza, hogy a horkolást a legtöbb ember csak egy zavaró tényezőnek tekinti, nem hozza kapcsolatba betegségekkel vagy azok lehetséges kialakulásával, így a legtöbbször az orvosi vizsgálatok során ez a téma fel sem vetődik, így a horkolás gátló módszer nem tűnik eléggé fontosnak, holott akár egy bekövetkező stroke is megelőzésre kerülhet ezáltal.
A megfelelő horkolás gátló módszer megtalálása befolyásolja az alvásminőséget, megszüntetheti az alvászavarokat, ezáltal stabilizálódhatnak a szervezet regenerációs folyamatai, valamint sok betegség kialakulása megelőzhető. A betegségek kialakulásának folyamata olykor még vissza is fordítható, ha idejében sor kerül a megfelelő horkolás gátló módszer alkalmazására.
Kutatások eredménye szerint az alvás mennyiségénél sokkal fontosabb az alvás minősége, és ez erősen befolyásolja a depresszió kialakulását, az erőszakra való hajlamot és az állandó ingerültséget. Az alvás minőségét negatívan befolyásolja a horkolás, hiszen a horkoló személy akár száz esetben is felébredhet egyetlen éjszaka alatt, amit könnyedén meg lehetne szüntetni a megfelelő horkolás gátló módszerrel.
A horkolás veszélyei
A veszély nem elhanyagolható, hiszen ha a horkolás légzéskimaradással jár, az megviseli az érrendszert. Össze-vissza verő szív, ingadozó vérnyomás- komoly rizikófaktor a szív-és érrendszeri betegségek (akár egy szívinfarktus) szempontjából. Főleg, hogy akár 200 (! ) alkalommal is előfordulhat oxigénhiányos állapot egyetlen éjszaka.
Túl kevés alvás
A napközbeni fáradtságot sokszor egyszerűen a túl rövid éjszakai alvásidő okozza. Az alváshiány miatt nappal levertnek, kimerültnek érezhetjük magunkat.
Horkolás
A kellemetlen zaj nem csak a horkoló ember, de az alvótárs nyugodt pihenését is gátolhatja. A probléma azonban nem pusztán zavaró, de az egészséget is veszélyezteti. Horkolás közben, a felső légutak szűkülete, elzáródása miatt csökkenhet vagy kimaradhat a légvétel, az alvó személy egy pillanatnyi szünet után hirtelen levegő után kezd kapkodni.
Az ilyen légzészavarok ún. mikroébredéseket okoznak, ami miatt az éjszakai alvás nem pihentető, napközben fáradság, koncentráció zavar jelentkezhet. Súlyos esetben, ha alvás közben gyakran és hosszan kimarad a légvétel ún. alvási apnoe betegség jelentkezik, mely a következményes oxigén hiány miatt számtalan betegség, például koszorúérbetegség, agyi érbetegségek, stroke kialakulását is elősegíti.
aukció nyertesét megkérem, 1 héten belül rendezzük az aukciót.
mert a Vaterának időben ki kell fizetni az eladott termék utáni jutalékot.
utánvét nincs.
személyes átadás nincs. (csak nagyon indokolt esetben).
fizetni előreutalással tudsz az általam megadott bankszámlaszámra .
postai piros csekken is küldheted a címemre a pénzt.
sima vagy ajánlott levélben is küldheted , ez a módszer olcsóbb, mint a piros csekk.
elsőbbségi postával is küldheted, (csak 30ft-al kerül többe), másnapra ideér.
pénz ideérkezte után lehető legrövidebb időn belül postázok, általában 24 órán belül.
VÁSÁROLJ NÁLAM TÖBB TERMÉKET, OSZLIK A POSTAKÖLTSÉG, EZÁLTAL SPÓROLTÁL !
NÉZZÉL SZÉT A CUCCAIM KÖZÖTT, SOK 1 FT-OS AUKCIÓM VAN ITT A VATERÁN.
ATOMBIZTOSAN CSOMAGOLOK MINDENT .
BÁRMILYEN POSTAI KÜLDEMÉNY ÉPSÉGBEN MEGÉRKEZIK HOZZÁD !
KöSZÖNÖM, HOGY SZÉTNÉZTÉL NÁLAM.



Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2015-06-01 07:02
. NOZOVENT HORKOLÁSGÁTLÓ LÉGZÉSKÖNNYÍTŐ SVÉD CUCC + - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése