2014. október 30., csütörtök

ÁLDOTT ! FATIMAI rózsafüzér ( Szűzanya éremmel ) - Jelenlegi ára: 1 Ft

ÁLDOTT  SZENTELT FATIMAI RÓZSAFÜZÉR  :
A fátimai ( fatimai ) jelenések – számszerűen hat – 1917-ben történtek a portugáliai Fátima kisváros közelében.
A római katolikus egyház által elfogadott álláspont szerint a Szűzanya valóban megjelent a három pásztorgyereknek.
XII. Piusz pápa rádióbeszédében a világot ajánlotta fel Szűz Máriának. 1946. május 13-án Masella bíboros, a pápai legátus megkoronázta a jelenési kápolna Szűzanya-szobrát, amelyet portugál asszonyok hálából állíttattak azért, hogy Portugáliát elkerülte a II. világháború. 1951. október 13-án Tedeschini bíboros Fátimában zárta le a szentévet. 1956. május 13-án Roncalli velencei pátriárka (a későbbi XXIII. János pápa) vezette a zarándoklat ünnepségeit. 1965. május 13-án Cento bíboros átadta a fátimai szentélynek az Arany Rózsát. Több pápa is ellátogatott a jelenések helyére. 1967. május 13-án, az ötvenedik évfordulón VI. Pál pápa ment Fátimába a világ békéjéért és az egyház egységéért könyörögni, 1977. július 10-én Luciani bíboros (a későbbi I. János Pál pápa) zarándokolt a szent helyre, 1982. május 12-13-án pedig II. János Pál pápa kereste fel Fátimát, hálából, amiért életben maradt, miután az előző évben merényletet kíséreltek meg ellene a Szent Péter téren. (Ugyanazon a napon, mikor a Szűzanya először jelent meg Fatimában a három pásztorgyereknek. ) II. János Pál felajánlotta az emberiséget Máriának. 1991. május 12-13-án, a merénylet 10. évfordulóján ismét ellátogatott Fátimába. II. János Pál szilárdan hitte: a fatimai Szűzanyának köszönheti, hogy túlélte a merényletet, ezért a testéből kioperált két golyó közül az egyiket beépítették a fatimai szobor koronájába. 2006-ban, a merénylet 25. évfordulóján a fatimai Szűzanya-szobrot Rómába hozták.
Sajnos mostanában nagyon  elszaporodott a számomra visszaküldött küldeményekek száma, mert a címzett  vagy nem kap értesitést , vagy 5 munkanapon nem megy be érte a  postára . És már a 6. napon visszaküldik  a feladónak azaz hozzám, de ilyenkor is  van megoldás , ha  a  partner kifizeti az újra postázási dijat. Köszönettel.  
  
LICITET CSAK NAGYON ALAPOSAN MEGINDOKOLT ESETBEN TÖRLÖK!!!! -kérem  ezt vegye   figyelembe. Köszönöm!
A szállitási és garanciális feltételeket és az I oldalmat kérem  olvassa  el!
Kérem , hogy minden képet alaposan nézzen  meg , és ne  1 kép megnézése  alapján licitáljon, vásároljon.   a képek sok mindent elárulnak és sok sokszor sok hasznos dolog olvasható rajtuk.
HA TÖBB TERMÉKEMRE SZERETNE LICITÁLNI ÉS AZOK KÜLÖNBÖZŐ IDŐPONTOKBAN JÁRNAK LE összegtől függően a licit lejárata után 7 napon belül részutalást kérek. HA EGY TERMÉKET  VÁSÁROL A FIZETÉSRE 1 HÉT ÁLL A RENDELKEZÉSÉRE  , ELLENKEZŐ ESETBEN NEGATIV MINŐSITÉST ADOK!
KÉREM  HA MEGNYERT EGY TERMÉKET MINDENKÉPPEN A REGISZTRÁLT EMAIL CIMÉRŐL  IRJON NEKEM , mert sajnos ha más email cimről jön én már nem tudom követni, ha értékelést adok le én a vaterán megadott email cím alapján keresem ( hiszen másikat nem is tudhatok ! ) a megnyert áru tulajdonosát és emiatt adtam már le semleges értékelést , mert a partner nem a vaterán megadott emial címről írt számomra. Köszönöm !
A háztartásomban fellelt csomagolóanyagokat részesitem előnyben ( előtte nylonba téve ) és vastagon ragasztózva, ezért ne díszcsomagolásban várdd a terméket . Bubis, vagy postakész  boritékban sem, időm nincs 2 x sorban állni a  postán , előre pedig több darabot véve  befektetni nem szeretnék.  Tehetném dobozba is , de akkor a vásárló többet fizetne a postáért ami szerintem felesleges.
PÉNZT  CSAK AKKOR  FIZETEK VISSZA  HA A KÁRTÉRITÉST -  HA ELTÜNT EGY KÜLDEMÉNYEM  A POSTÁTÓL MEGKAPTAM !  - ajánlott  szelvényt  3 hónapig örzök meg.  
POSTÁZÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK a  szállitási  és  garanciális  fül alatt találhatók .  
Köszönettel: fendi_a



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-11-14 20:33
. ÁLDOTT ! FATIMAI rózsafüzér ( Szűzanya éremmel ) - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése