2014. október 27., hétfő

bármely szakácskönyv 499Ft-ért, fix áron! - Jelenlegi ára: 499 Ft

A listából bármely szakácskönyv választható, akár az összes egyszerre vihető, darabonként fix áron:
1. Lieberman - Fontányi: Sikerkonyhák, sikerreceptek
(Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnek főzni. És azoknak, akik tudnak is. Ez a könyv azoknak szól, akik szeretik a mulatságos malőröket. És azokról, akik túlélték. Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnek vendéglőbe járni. És azoknak, akik ezután is szeretnének. Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnek vendéget fogadni. És azokról, akik szeretik a vendégeiket. Ez a könyv azoknak szól, akik van bátorságuk mesterművekkel próbálkozni. És azoknak, akiknek ez már természetes. Ez a könyv azoknak szól, akik kíváncsiak a siker titkára. És azokról, akik már megfejtették. Ez a könyv azoknak szól, akik szeretik a szép könyvet. Ez a könyv rólunk is szól, a Konyhaművészet Bolondjairól: a Szerzők )
2. A négy alapíz szakácskönyve: Sós
A négy alapíz szakácskönyvei a kiadó új vállalkozása. Alapízként (sós, savanyú, édes, keserű) gyűjti kötetekbe a recepteket. Az első kötet a jellegzetesen sós ízű ételek elkészítésének módját tartalmazza. A bevezető rész foglalkozik a sós ízű ételek szerepével táplálkozásunkban, a NaCl-nak az emberi szervezetre gyakorolt hatásával, és azokkal a vegyületekkel, amelyekkel szükség (betegség) esetén helyettesíthető.
3. Társasági italok: Koktélkészítés haladóknak
4. F. Nagy Angéla: Különleges konyha
F. Nagy Angéla úgy vallja: "Nem az a különleges étel, amit drága nyersanyagokból, tenger sok munkával készítünk el, hanem amihez a hétköznapi, megszokott hozzávalókat kissé másként főzzük, sütjük meg. "A Különleges konyha új - bővített és korszerűsített - kiadása A család szakácskönyve folytatása. Megtalálható benne a francia hagymaleves, a sólet vagy a Bácher Iván hiányolta makói pecsenye elkészítésének leírása, hogy csupán néhányat említsünk a több száz recept közül. A receptek nehézségi fokát (egyszerűbb vagy bonyolultabb voltát) a receptcímek melletti jelzések mutatják. Az étrendek összeállítását a betűrendes címmutató segíti, az egyes receptleírásokat a részletes tárgymutató alapján találhatjuk meg.
5. Pataki Mária: a vendéglátás ábécéje
Aki otthonunkba betér: vendégünk, akár kics, akár nagy, akár hívtuk akár csak véletlenül toppant be. A vendégfogadáshoz nyújt segítséget a szállóvendégtől a váratlan vendéig. Célja az, hogy a vendég és a vendéglátó egyaránt jól érezze magát.
Pataki Mária könyve a figyelmesebb, szeretetteljesebb vendégfogadáshoz nyújt segítséget. A szállóvendégtől a váratlan vendégig mindenkire gondol, egy átlagos dolgozó család lehetpségeihez mrve közöl hasznos tudnivalókat és jól bevált recepteket. Célja az, hogy a vendég és a vendéglátó egyaránt jól érezze magát.
6. Pelle Józsefné: Főzési tanácsadó



Jelenlegi ára: 499 Ft

Az aukció vége: 2014-11-15 22:25
. bármely szakácskönyv 499Ft-ért, fix áron! - Jelenlegi ára: 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése