2014. október 28., kedd

Holger Pukk: Rein és Riina - Jelenlegi ára: 264 Ft

Holger Pukk: Rein és Riina
Raktári szám: 011971
ISBN: 963 11 3650 7
Kiadás éve: 1984
Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó - Kárpátia Kiadó
Méret: 170 * 215 mm, 150 oldal
Állapot: Keménytáblás, jó
Egy fiú menekül a sötét utcán. Sántít, az üldöző "varjúfiókák" bandája mindjárt utoléri, megverik, megalázzák, elveszik a pénzét. Pedig édesanyja, a kórházi ápolónő nehezen keresi meg a fia taníttatásához szükséges rubeleket. A fiú szenvedélye, a fényképezés is nagyon sokba kerül, de azt sem lehet abbahagyni, mert épp most kapott díjat egy fontos kiállításon. Már úgy látszik, nincs menekvés, amikor az üldözött beleütközik a konkurrens huligánbandába. A hírhedett "Kalaposok" nem bántják, sőt megvédik, befogadják, megismertetik egy kedves kislánnyal. Még pénzt is adnak neki, hogy szabadabban hódolhasson a fotózásnak. Ám egyre gyarapodnak a megválaszolatlan kérdések. Miért olyan szívélyes a banda? Mi köti a gátlástalan huligánohoz a szerencsétlen sorsú Rinát? Mi az oka a lány érthetetlen kedélyhullámzásainak? És miért fontos a bandának, hogy hol van a kórház méregszekrénye. Segíthet-e a szerelem a bajba jutotton? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre ad választ az észt író izgalmas regénye, amely a bűnöző, narkós fiatalok világában is hitelesen mutatja fel az igazi erkölcsi erőt, amely a megtévedt fiatalokat végül visszavezeti a becsületes emberek közé.
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- személyes átvétel Győrben, Debrecenben, Pápán, Sopronban és Budapesten az I., IX. kerületben - költségmentes
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 765 Ft
- átvétel Pick pack pontokon, az ország több, mint 540 Hírlapboltjában, benzinkútján - előreutalással: 700 Ft, utánvéttel: 850 Ft
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába utánvétel: 10 kg-ként 3 euró, előreutalással szlovák OTP számlára: 10 kg-ként 2 euró 20 cent



Jelenlegi ára: 264 Ft

Az aukció vége: 2014-11-17 03:04
. Holger Pukk: Rein és Riina - Jelenlegi ára: 264 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése